Woningbouw

Als ontwikkelend bouwbedrijf stellen we de klant centraal en sturen we strak op het bouwproces. Zo kunnen we sneller woningen bouwen en beter kosten besparen.

We ontwikkelen en realiseren in eigen beheer woningbouwprojecten. Met slimme concepten, zoals MyOwnHome [www.myownhome.nl] en PlusWonen [www.pluswonen.nl] en PlusAppartementen  beantwoorden we aan de groeiende behoefte van de bewuste consument aan meer flexibiliteit, duurzaamheid, keuzemogelijkheden en betaalbare woningen. Wij bouwen deze woningen ook voor woningcorporaties, beleggers of vastgoedontwikkelaars.

 

 

Energienotanul: geen energielasten meer

We (ver)bouwen nieuwe en bestaande woningen op een dusdanige manier aan dat ze volledig energieneutraal zijn. De woningen hebben alleen nog een vastrechtaansluiting voor elektra nodig. We voorzien de huizen van hoogwaardige isolatie en plaatsen zonnepanelen op het dak. Bewoners van deze zogenoemde energienotanul/nulopdemeter woningen hebben geen energielasten meer en kunnen zoveel mogelijk in hun eigen stroom voorzien. Bovendien profiteren ze hierdoor van meer wooncomfort en een waardestijging van hun huis.

Kennis delen en woningen realiseren

(Ver)bouwen is vooral samenwerken aan een optimaal resultaat. Ketensamenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan graag met u in gesprek om uw doelstellingen te bespreken en onze waarden en kennis over bouw- en uitvoeringstechnieken voor de realisatie van uw rijwoningen, vrijstaande woningen, villa's en appartementen te delen.

+