icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen: vandaag de sleutel, morgen wonen!

Van een leeg stuk grond in no time naar een volledige woning. Binnen één dag gebouwd. Snel, duurzaam en veilig. MorgenWonen Puur is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen.

Bij MorgenWonen ontwikkelen en bouwen we, net als in de auto-industrie, vanuit een industrieel platform. Door gebruik van slimme uitwisselbare platformelementen kunnen we ongekend snel bouwen. De onderdelen zijn eenvoudig monteerbaar. Dit garandeert een hoge kwaliteit, betrouwbare en snelle levering en beperkt hinder en bouwafval op de locatie tot het minimum.

Snel klaar én eenvoudig verplaatsbaar

Voor de volledige afwerking en inrichting van de woning is slechts een paar extra dagen nodig. De woningen zijn niet alleen snel in elkaar te zetten, maar ook uit elkaar te halen. Zo kunnen we een volledige woning eenvoudig van de ene naar de andere locatie verplaatsen. Zonder sloop en zonder gebruik van nieuwe bouwmaterialen.

Alles erop en eraan

De woningen van MorgenWonen leveren we op inclusief stoffering, bekleding van de trap en geschilderde muren. Verder is er een compleet ingerichte badkamer en een luxe keuken met A-merk vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en rvs afzuigkap.

Duurzaam en energiezuinig

MorgenWonen betekent milieubewust, duurzaam en comfortabel wonen. Dankzij uitstekende isolatie en gebruik van duurzame warmtepompen en zonnepanelen. Bewoners kunnen hun eigen energie opwekken. De warmtepomp verwarmt de woning en zorgt voor warmwater om te douchen. De door CO2-sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht er moet worden aan- en afgevoerd. Hierdoor gaat er geen energie verloren. De energiemonitor geeft continu aan hoeveel energie er verbruikt én opgewekt wordt. Bewoners die bewust met energie omgaan hebben geen energiekosten meer, ofwel: energienotanul!

Investeren biedt snel rendement

Nog nooit was uw investering zo snel verzilverd. Vandaag investeert u in MorgenWonen, en morgen kunnen de eerste bewoners er al gebruik van maken. Neem voor meer informatie direct contact met ons op of kijk op www.morgenwonen.nl