icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MVO

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de markt, het milieu, de samenleving en onze medewerkers. Dit doen wij door ons te focussen op 4 thema’s innovatie, integriteit, CO2 reductie en maatschappelijke betrokkenheid.     

Innovatie

Door vernieuwende concepten als MyOwnHome, PlusWonen en Energienotanul spelen wij in op ontwikkelingen in de maatschappij. Wij zetten ons steeds maximaal in om deze concepten door te ontwikkelen en te verbeteren,

Integriteit

Wij vinden het belangrijk maar ook vanzelfsprekend om op een eerlijke, integere en respectvolle manier met onze opdrachtgevers, co-makers, medewerkers en de samenleving om te gaan.

 

CO2-reductie

Het terugdringen van CO2-uitstoot is een belangrijke pijler in ons duurzaamheidsbeleid, maar ook grondstoffenbeheer, materiaalkeuze en afvalmanagement behoren hier toe. Wij willen steeds energiezuiniger bouwen.

 

Maatschappelijk betrokken

Wij zoeken actief verbinding met de omgeving waarin we werken; met mensen en maatschappelijke organisaties en initiatieven. Wij tonen onze betrokkenheid door een sponsor- en donatiebeleid. Zo zetten we ons bijvoorbeeld in voor Woerdens Techniek Talent (TechnoHub) en Technet Amstel & Venen (Techniek driedaagse), initiatieven om leerlingen in het basisonderwijs voor de techniek te enthousiasmeren.
Daarnaast hebben wij regelmatig stageplaatsen binnen ons bedrijf en leerlingenplaatsen op de bouw. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf.

Wij kunnen onze projecten alleen realiseren met kundige en gemotiveerde medewerkers. Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid zich vakinhoudelijk te ontwikkelen.