icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een VolkerWessels onderneming

Bébouw Midreth is een werkmaatschappij van VolkerWessels. VolkerWessels is de handelsnaam van Koninklijke Volker Wessels Stevin NV, een Nederlands concern, met 16.000 medewerkers in 120 werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten.

Onze kracht ligt onder andere in uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers.

 

De werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid en maken onderdeel uit van een hecht, intern netwerk. Wij werken onderling samen op het gebied van business development, juridische zaken, personeelsontwikkeling, assurantiën, financiering en communicatie. Ook worden faciliteiten gedeeld op het gebied van automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.

 

Het zwaartepunt van onze werkzaamheden ligt in Nederland. Onze gemiddeld 16.000 medewerkers geven dagelijks invulling aan het thema ‘Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.