icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Renovatie, transformatie en verbouwingen

Uw woningvoorraad opwaarderen, uw kantoorpanden transformeren, uw winkelcentrum renoveren? Wij geven gebouwen een nieuw en duurzaam leven.  

Voor de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw bieden wij een full-serviceconcept: van advies, begeleiding en realisatie tot beheer en onderhoud. Met daarbij oog voor optimale energiebesparing en het milieu.

De bewoner centraal

Bij renovatie van een bestaande woning staat de bewoner altijd centraal. Integraal onderdeel van een renovatie is daarom een communicatieplan, afgestemd op de bewoners en uit te voeren in nauw overleg met de opdrachtgever. Wij hanteren een strakke tijdsplanning om de overlast tot een minimum te beperken. Niet alleen de levensduur van de woningen wordt verlengd, ook de leefbaarheid in de wijken wordt duidelijk verbeterd. Bovendien woont de bewoner comfortabeler en energiezuiniger.

Duidelijk proces, transparante prijzen

Ook kantoor-, winkel- en bedrijfspanden voorzien wij van een nieuwe indeling, nieuwe schil en nieuwe installaties.

We zijn bedreven in transformatie en renovatie op complex niveau: van kleine tot grote projecten. Zoals de vernieuwbouw van het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Mauritshuis in Den Haag, renovatiewerkzaamheden van appartementen in de Tweede Oosterparkstraat in Amsterdam en de renovatie van 226 flatwoningen aan de Agaatlaan in Leiden naar nul-op-de-meter met stadswarmte. Grote kracht is dat we altijd werken met vaste teams en partners. Dat maakt het proces en de prijzen duidelijk en transparant. Alle betrokkenen weten precies waar ze aan toe zijn.

Hart voor gebouwen

Naast renovatie, transformatie en verbouwingen bieden we beheer. Wij hebben hart voor gebouwen, waarin we nadrukkelijk aandacht schenken aan comfort voor eigenaar, huurder en gebruiker. Dit doen we in nauwe samenwerking met VolkerWessels Vastgoed Beheer. Zo is de kwaliteit continu gewaarborgd.