icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen Puur Appartementen

Met MorgenWonen Puur Appartementen ontwikkelen en realiseren we in korte tijd kwalitatief goede, duurzame appartementen gebouwen, tegen lage bouwkosten, met keuzevrijheid voor de opdrachtgever in indeling, architectuur en uitstraling. Eén week, één appartement!

Een snellere, duurzame, alternatieve manier van bouwen

VolkerWessels heeft met de concepten MorgenWonen Puur en MorgenWonen Plus alle tools voor het snel realiseren van grondgebonden woningen en appartementen in huis: zonder faalkosten bouwen we uitgebalanceerde, duurzame prefab woningen.
Op basis van deze tot op detail uitontwikkelde concepten is MorgenWonen Puur Appartementen ontwikkeld; een geïndustrialiseerde manier van bouwen van appartementen. De bouwelementen, installaties en sanitair worden prefab vanuit VolkerWessels fabrieken geleverd en plug-and-play op de bouwplaats gemonteerd. Zo realiseren we één appartement per week.

Eén week, één appartement

Met MorgenWonen Puur Apaprtementen ontwikkelen en realiseren we kwalitatief goede duurzame drie-, vier of vijflaagse appartementengebouwen. En dat tegen lage bouwkosten, met keuzevrijheid voor de opdrachtgever in indeling, architectuur en uitstraling. De appartementen zijn levensloopgeschikt en kunnen indien nodig worden aangepast aan een zorgvraag.

Bekijk hier de brochure of kijk op de website