icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Service

Wij vinden de behandeling van klachten en het onderhoud van gebouwen en installaties net zo belangrijk als het ontwikkelen en bouwen van de projecten.

Nazorg

Met uw klachten en vragen over onderhoud van uw woning of appartement, kunt u contact opnemen met onze afdeling Service & Onderhoud. Wij lossen uw nazorgpunten volgens een heldere procedure op. Ook onze afdeling Service & Onderhoud werkt conform ons handboek Kwaliteit, ISO 9001 en VCA**. 

Verzoek tot herstel-formulier
Wilt u in contact komen met onze serviceafdeling? Vult u dan het verzoek tot herstel-formulier in, voeg eventueel foto's bij en verstuur het formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik hier voor het verzoek tot herstelformulier.

Als u een verzoek tot herstel indient met betrekking tot een woning of appartement, dan verwijzen wij u ook naar de handleiding voor het gebruik en onderhoud van uw woning en naar de SWK garantie- en waarborgregeling. (www.swk.nl)