icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze expertise

Als ontwikkelend bouwbedrijf zijn we letterlijk en figuurlijk van en in alle markten thuis. Of u nu een corporatie, gemeente, zorginstelling, vastgoedontwikkelaar bent of behoort tot een groep collectief particuliere opdrachtgevers (CPO); uw vraag is altijd leidend in onze werkwijze. Samen bespreken we uw bouw-, woon- of huisvestingswensen. Voorafgaand, tijdens en na een project. Zo realiseren we woningen, appartementen, transformaties, renovaties, zorgvastgoed en utiliteitsbouw op een efficiënte, effectieve en duurzame manier.

Woningbouw

Als ontwikkelend bouwbedrijf stellen we de klant centraal en sturen we strak op het bouwproces. Zo kunnen we sneller woningen en appartementen bouwen en beter kosten besparen.

Lees meer

Renovatie, transformatie en verbouwingen

Uw woningvoorraad opwaarderen, uw kantoorpanden transformeren, uw winkelcentrum renoveren? Wij geven gebouwen een nieuw en duurzaam leven.  

Lees meer

Zorgvastgoed

We zijn specialist in het ontwikkelen en realiseren van duurzame zorgvastgoedprojecten.

Lees meer

Vastgoedontwikkeling

Als vastgoedontwikkelaar zijn we actief in het ontwikkelen en realiseren van kwalitatief hoogstaande en duurzame projecten.

Lees meer

Winkelpanden en horeca

Voor de bouw en renovatie van winkel- en horecapanden kunnen we overal uit de voeten. Dankzij hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring zijn onze professionals vertrouwd met elk type gebouw.

Lees meer

Utiliteitsbouw

Van kantoor tot bedrijfsruimte en van winkel tot school. Ook voor utiliteitsprojecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer