icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Woningbouw

Als ontwikkelend bouwbedrijf stellen we de klant centraal en sturen we strak op het bouwproces. Zo kunnen we sneller woningen en appartementen bouwen en beter kosten besparen.

We ontwikkelen en realiseren in eigen beheer woningbouwprojecten. Met slimme concepten, zoals MyOwnHome, MorgenWonen, PlusWonen, PlusAppartementen en Plus2Appartementen beantwoorden we aan de groeiende behoefte van de bewuste consument aan meer flexibiliteit, duurzaamheid, keuzemogelijkheden en betaalbare woningen. Wij bouwen deze woningen ook voor woningcorporaties, beleggers of vastgoedontwikkelaars.

(Ver)bouwen is vooral samenwerken aan een optimaal resultaat. Ketensamenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan graag met u in gesprek om uw doelstellingen te bespreken en onze waarden en kennis over bouw- en uitvoeringstechnieken voor de realisatie van uw rijwoningen, vrijstaande woningen, villa's en appartementen te delen.

Nul-op-de-meter: geen energielasten meer

We (ver)bouwen nieuwe en bestaande woningen op een dusdanige manier aan dat ze volledig energieneutraal zijn. De woningen hebben alleen nog een vastrechtaansluiting voor elektra nodig. We voorzien de huizen onder meer van hoogwaardige isolatie en plaatsen zonnepanelen op het dak. Bewoners van deze nul-op-de-meter woningen hebben geen energielasten meer. De woningen wekken voldoende duurzame energie op om bij gemiddelde klimaatomstandigheden en gemiddeld gebruik volledig in de energiebehoefte van de gebruikers te voorzien. Bovendien profiteren bewoners hierdoor van meer wooncomfort en een waardestijging van hun huis.