Veilig werken staat altijd voorop

Aan veilig werken doen we bij Bébouw Midreth geen concessies. We werken veilig of we werken niet. Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor omwonenden en bezoekers van bouwplaatsen. Iedereen binnen het VolkerWessels-concern moet zich bewust zijn van de risico’s van het vak. Daartoe hebben we veiligheidswaarden- en regels opgesteld.

Veilig werken moet een vanzelfsprekendheid zijn. Aan de kennis, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en veiligheidsmaatregelen zal het niet liggen, het gaat om alert zijn. Een kleine onoplettendheid kan grote gevolgen hebben. Ons veiligheidsprogramma WAVE - Wees Alert! Veiligheid Eerst! - focust zich op dit bewustzijn en gedrag. Dat vraagt om en heeft onze continue aandacht.

 

Medio maart heeft Bébouw Midreth de her-certificatie voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA** met positief resultaat doorstaan en  hiermee de certificatie van de drie normen bestendigd. De her-certificatie van VCA** laat zien dat wij continu bezig zijn met het verbeteren van de veiligheids- en arbeidsomstandigheden op onze projecten en kantoor. VCA geeft een goed handvat bij het inventariseren en het elimineren of reduceren van onze risico’s.

+