icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vastgoedontwikkeling

Als vastgoedontwikkelaar zijn we actief in het ontwikkelen en realiseren van kwalitatief hoogstaande en duurzame projecten.

Een optimale afstemming en een goede prijs-kwaliteitverhouding; die kunnen wij u garanderen dankzij onze integrale aanpak van projecten, waarbij we samenwerken met verschillende specialistische partijen binnen en buiten het VolkerWessels-concern.

Maximale waarde en beleving

Om woningen te ontwikkelen, moet je de klant/koper kennen en het belang van de grondeigenaar/gemeente onderkennen. Via ons concept MyOwnHome [www.myownhome.nl] brengen wij die twee bij elkaar. Het samenbrengen van de verschillende behoeftes levert maximale waarde en beleving op. Onze kennis van ontwikkeling zetten wij op allerlei manieren in. Van elk winkel- en woningbouwproject (appartementen en grondgebonden woningen) maken wij een succes.

Snel schakelen

Bij de ontwikkeling en realisatie houden we voortdurend contact met u als opdrachtgever, zodat we continu adequaat en snel kunnen schakelen en inspelen op ontwikkelingen, wensen en behoeften. Met als belangrijkste insteek om samen te komen tot het beste resultaat.