icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Utiliteitsbouw

Van kantoor tot bedrijfsruimte en van winkel tot school. Ook voor utiliteitsprojecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze specialisten staan voor u klaar bij het creëren en realiseren van projecten waar we al onze expertise kunnen inzetten. Denk aan projecten in binnenstedelijke gebieden, waarbij hoge eisen worden gesteld aan de architectuur, bouwmethodiek, veiligheid en logistiek. Wij werken dan met een BLVC-plan waarin op de terreinen ‘Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie’  afspraken zijn vastgelegd, zodat alle betrokkenen en de buurt weten waar ze aan toe zijn.

Passende integrale oplossing

Bij binnenstedelijke projecten creëren we bijvoorbeeld een zgn. hub buiten het centrum voor de opslag van materialen en voeren de materialen just in time op de bouwplaats aan. Ook bij alle andere utiliteitsprojecten of huisvestingsvraagstukken staat uw vraag altijd centraal en bieden we een passende integrale oplossing. Met daarbij de volledige aandacht voor de omgeving, leefbaarheid en veiligheid.