icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Winkelpanden en horeca

Voor de bouw en renovatie van winkel- en horecapanden kunnen we overal uit de voeten. Dankzij hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring zijn onze professionals vertrouwd met elk type gebouw.

Voor nieuwbouw of verbouw van een winkel, restaurant of de renovatie van een hotel kunt u rekenen op onze kennis, ervaring, inzet en kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in projecten die bijzondere eisen stellen aan het uitvoeringsproces, zoals de verbouwing van een winkelcentrum. We weten hoe we met alle belangen, wensen en eisen van winkeliers, en de de veiligheid en het comfort van bezoekers moeten omgaan.

Projecten mulitidisciplinair uitvoeren

Binnen VolkerWessels beschikken we over disciplines als toelevering en installatietechniek, zodat we projecten altijd multidisciplinair kunnen uitvoeren.

Voor vragen of advies kunt u direct contact met ons opnemen via 0297 - 760100 of info@bebouw.nl