icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Ouderkerk aan de Amstel

Zonnehuis Theresia & De Gijsbrecht

Op de locatie van Zonnehuisgroep Amstelland aan de Theresiastraat in Ouderkerk aan de Amstel heeft Bébouw Midreth een nieuw zorggebouw met zorgfaciliteiten en 62 zorgappartementen in de vrije sector huur ontwikkeld en gerealiseerd. Het ontwerp van de nieuwbouw is van architectenbureau Rijnboutt. De gebouwen zijn aangekocht door Bouwinvest Healthcare Fund. Zonnehuis Theresia biedt zorghuisvesting van 45 intramurale cliënten van Zonnehuisgroep Amstelland. In De Gijsbrecht zijn 62 appartementen gerealiseerd.  

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
Bouwinvest Healtcare Fund, Zonnehuisgroep Amstelland
Architect
Rijnboutt
Jaar van oplevering
medio 2018

Zonnehuis Theresia en De Gijsbrecht zijn door Bébouw Midreth, ZorgID, Zonnehuisgroep Amstelland en het Bouwinvest Healthcare Fund in nauwe samenwerking met de betrokken gemeenten en belanghebbenden vormgegeven. Bébouw Midreth is daarnaast verantwoordelijk voor de realisatie van het project. ZorgID is betrokken als adviseur om het plan te optimaliseren.

Begin november 2016 is met de bouw gestart  Het project is medio 2018 opgeleverd.