icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Mijdrecht

Winkelcentrum De Lindeboom

Bébouw Midreth heeft in het centrum van Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) winkelcentrum De Lindeboom gerevitaliseerd tot een aantrekkelijk, toegankelijk, compact en eenduidig winkelcentrum.

Status
Voltooid
Marktsegment
Winkels
Opdrachtgever
Hoorne Vastgoed
Architect
MIII Architecten
Jaar oplevering
2019

Het winkelcentrum van 5.450 m2 is uitgebreid met een vestiging van Action op de 1ste  verdieping en de bestaande supermarkt Boni is vergroot. De huidige winkels zijn intern verbouwd en de gevels van de winkels zijn geüpgraded. De huidige winkeliers, de nieuwe huurders en omwonenden werden bij het proces nauw betrokken. De uitvoering van het werk gebeurde in fases waardoor de overlast voor de winkeliers en het winkelend publiek beperkt bleef. 

Voor het ontwerp van de renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw was MIII Architecten betrokken. In het ontwerp zijn de vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die ooit op de locatie stond gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas.

De revitalisatie van winkelcentrum De Lindeboom is in september 2019 opgeleverd.  

Ralf Dressel (Directeur Bébouw Midreth): “Als lokaal georiënteerde bouwer zijn wij er trots op om de renovatie en uitbreiding van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht te realiseren en hiermede een positieve impuls aan het centrum van Mijdrecht te geven.”