icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amsterdam

Tweede Oosterparkstraat

Bébouw Midreth heeft in Amsterdam aan de 2e Oosterparkstraat 35 - 47 een bestaand pand verbouwd, uitgebreid en hoogwaardig gerenoveerd tot 38 koopappartementen.

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
Appartementen / Renovatie
Opdrachtgever
OP2 B.V. - Amsterdam
Architect
Kamstra Architecten - Amsterdam
Uitvoering
Aanbesteding
Oplevering
2015

Het pand bestaat uit twee delen, een deel telt vier verdiepingen en het andere deel vijf verdiepingen. De achtergevel is 2,5 meter uitgebreid. Het pand is in zijn geheel casco gesloopt inclusief de benodigde asbest- en grondsaneringen. Er is een compleet funderingsherstel gerealiseerd inclusief zevenentachtig stuks stalen buispalen. De verdiepingsvloeren en het dak zijn constructief verbeterd en deels vernieuwd.

De gehele voorgevel is gerestaureerd en is voorzien van nieuwe gevelkozijnen en de complete thermische schil is verbeterd.

 

 

Na deze renovatie zijn achtendertig hoogwaardige twee- of driekamer appartementen gerealiseerd, met een energielabel A, variërend in grootte van ca. 48m2 tot 64m2. De woningen zijn compleet afgebouwd inclusief nieuwe eiken houten vloeren (verdiepingen). Elke woning heeft weer een eigen achtertuin, balkon en/of dakterras.