icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Schiphol

The Outlook Verbouwing

Bébouw Midreth heeft in combinatie met VolkerWessels Bouw Schiphol de nieuwbouw van een paviljoen en de vernieuwde inbouw verzorgd van gebouw The Outlook, groot 9.000 m2, op Schiphol. 

Status
Voltooid
Marktsegment
Kantoren / Verbouwing
Opdrachtgever
Rijksgebouwendienst - Hoofddorp
Architect
Bos Alkemade Architecten - IJsselstein
Uitvoering
Aanbesteding
Jaar opgeleverd
2013

Het project moest in een korte tijd, vijf maanden, gerealiseerd worden. 
Voor gebouw The Outlook is een inbouwpakket gerealiseerd met een vernieuwend huisvestingsconcept; geen traditionele verkamering. Voor het inbouwpakket werden bovengemiddelde eisen gesteld ten aanzien van akoestiek en geluidsisolatie. Doordat het omliggende gebouw/terrein tijdens de realisatie in gebruik bleef, was er sprake van een complexe logistiek. Voor de medewerkers van het Cargo Control Center op de 3e verdieping van het gebouw werd een tijdelijke voorziening gerealiseerd.