icon-arrow-right
HomeProjecten Sumatra Hof

Sumatra Hof

Den Haag

Project Sumatra Hof ligt in een hofje in de stijlvolle Archipelbuurt en bestaat uit 8 chique en hoogwaardig afgewerkte hofwoningen met eigen parkeergelegenheid en bergingen op het binnenhof.

 

De woningen zijn statiger en rijziger dan normaal gesproken in hofjes en hebben de uitstraling van herenhuizen. Voor de detaillering hebben de architecten zich laten inspireren door de hofjes in de omgeving. Rustige, gebalanceerde gevels, met veel glas en klassieke verhoudingen. Plinten en onderdorpels van Belgisch hardsteen, strak gepleisterde witte gevels, daken bedekt met leisteen en een straatklinker die kleurt bij het hardsteen en het leisteen in de gevels. Het geheel zal een chique uitstraling krijgen die de Archipelbuurt waardig is. Deze stadswoningen hebben standaard een complete indeling, een royale voortuin en een patio/achtertuin.

Het project is een ontwikkeling van Hoog Vastgoed en een ontwerp van Van Wilsum van Loon Architectuur Stedenbouw. Naar verwachting zullen de woningen in het eerste kwartaal 2016 worden opgeleverd.

Feiten & cijfers

 • Status
  Gerealiseerd
 • Marktsegment
  Stadswoningen
 • Opdrachtgever
  Hoog Vastgoed bv
 • Architect
  Van Wilsum van Loon Architectuur Stedenbouw
 • Oplevering
  1e kwartaal 2016
 • Projectcategorieën
  Woningbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Bouw Sumatra Hof in Den Haag is gestart!

In het bijzijn van de kopers en omwonenden zijn we woensdag 22 april officieel gestart met de bouw van project Sumatra Hof aan...

+