icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Den Haag

Sumatra Hof

Project Sumatra Hof ligt in een hofje in de stijlvolle Archipelbuurt en bestaat uit 8 chique en hoogwaardig afgewerkte hofwoningen met eigen parkeergelegenheid en bergingen op het binnenhof.  

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
Stadswoningen
Opdrachtgever
Hoog Vastgoed bv
Architect
Van Wilsum van Loon Architectuur Stedenbouw
Oplevering
1e kwartaal 2016

De woningen zijn statiger en rijziger dan normaal gesproken in hofjes en hebben de uitstraling van herenhuizen. Voor de detaillering hebben de architecten zich laten inspireren door de hofjes in de omgeving. Rustige, gebalanceerde gevels, met veel glas en klassieke verhoudingen. Plinten en onderdorpels van Belgisch hardsteen, strak gepleisterde witte gevels, daken bedekt met leisteen en een straatklinker die kleurt bij het hardsteen en het leisteen in de gevels. Het geheel zal een chique uitstraling krijgen die de Archipelbuurt waardig is. Deze stadswoningen hebben standaard een complete indeling, een royale voortuin en een patio/achtertuin.

Het project is een ontwikkeling van Hoog Vastgoed en een ontwerp van Van Wilsum van Loon Architectuur Stedenbouw. Naar verwachting zullen de woningen in het eerste kwartaal 2016 worden opgeleverd.