icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Bilthoven

Plan Melchior Vinkenplein

Op 12 februari 2015 zijn we officieel gestart met dit nieuwbouwproject aan het Vinkenplein in Bilthoven. De nieuwbouw bestaat uit het realiseren van een parkeerkelder, een commerciële plint op de begane grond met twee winkelunits en zes koopappartementen verdeeld over de eerste en tweede verdieping.  

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
winkels /appartementen
Opdrachtgever
Vinkenplein Bilthoven bv
Architect
Van Moort & Partners
Oplevering
1e kwartaal 2016

Het plan maakt onderdeel uit van de nieuwbouwontwikkeling Centrumplan Bilthoven en is een ontwikkeling van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (Vinkenplein Bilthoven B.V.).

 

In 2015 is gestart met de sloopwerkzaamheden van de bestaande bebouwing. Daarna werd gestart met het realiseren van de parkeerkelder. Nadat de parkeerkelder was gerealiseerd, is gestart met de bouw van de twee winkelunits en zes koopappartementen.


De appartementen en winkels zijn in februari 2016 opgeleverd.