icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Leiden

Nieuw Leyden Veld 26

Bébouw Midreth realiseerde in het project Nieuw Leyden Veld 26 in Leiden het betonnen casco voor 18 woningen en een parkeerkelder.

Status
Voltooid
Marktsegment
Woningbouw
Opdrachtgever
Nieuw Leyden Beheer B.V. (Leiden)
Architect
13 verschillende architecten

Het project

Nieuw Leyden veld 26 in Leiden omvat achttien kavels, waarvan iedere koper mocht kiezen voor een eigen architect (ontwerp) en aannemer (afbouw). Het project bestond uit twee rijenwoningen van negen stuks en is gelegen aan de Voltastraat, Pascalstraat, Wattstraat en Slachthuislaan. Als iedere architect een eigen ontwerp maakt, ontstaat er een grote diversiteit aan gevels naast elkaar. Dit was de insteek van de gemeente Leiden. Ons aandeel in het project was eerst alle wensen van de architect/koper afstemmen op het betonnen casco. Zodoende hebben wij gezorgd voor een goede basis.