icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zoetermeer

MyOwnHome Nexum

In project MyOwnHome Nexum aan het Van Duvenvoordepad in Zoetermeer heeft Bébouw Midreth voor eigen rekening en risico 18 zelf te ontwerpen Nul-op-de-meter koopwoningen ontwikkeld en gerealiseerd.

Status
Voltooid
Segment
Eengezinswoningen
Opdrachtgever
Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij/MyOwnHome
Architect
KVDK Architecten
Jaar oplevering
juni 2020

Plan Nexum aan het Van Duvenvoorde in de wijk Palenstein in Zoetermeer bestaat uit 18 zelf te ontwerpen woningen.

Samen met de architect, wooncoach en groencoach konden de kopers met behulp van de online woningconfigurator hun droomhuis ontwerpen.

Alle 18 woningen zijn Nul-op-de-meter (NOM) woningen.  Dat betekent dat de woning door onder andere een zeer goede isolatie, een zeer lage warmtevraag heeft. De woningen wekken door middel van o.a.  zonnepanelen, balansventilatie met warmte terug winning en een luchtwarmtepomp voldoende duurzame energie op om bij gemiddelde klimaatomstandigheden en gemiddeld gebruik volledig in de energiebehoefte van de gebruikers te voorzien.

In oktober 2019 is gestart met de bouw. Medio juni 2020 zijn de woningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners.