icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bébouw Midreth heeft de woonzorglocatie Merenhoef van het Leger des Heils in Maarssen gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en 32 aanleunwoningen zijn gerenoveerd en er zijn 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur), 14 grondgebonden levensloopbestendige koopwoningen en zo’n 2.000 m2 ondersteunde voorzieningen gerealiseerd.

Status
Voltooid/in aanbouw
Opdrachtgeverd
Koolstof Vastgoed/Leger des Heils
Architect
DE Architekten
Jaar oplevering
2019 / 2020

In fase 1 is de renovatie van het verpleeghuis en de  bouw van het servicecentrum, inclusief de daarboven gelegen 14 koopappartementen gerealiseerd. Daarnaast omvat fase 1 de reasliatie van de apotheek en huisartsenpost en de daarboven gelegen 16 huurappartementen. 
In fase 2 worden 14 grondgebonden, levensloopbestendige koopwoningen en 12 huurappartementen gerealiseerd. Deze worden in oktober 2020 opgeleverd.

De herontwikkeling en revitalisatie van woonzorglocatie Merenhoef is een ontwikkeling van Koolstof Vastgoed uit Woerden. Bébouw Midreth uit Mijdrecht is verantwoordelijk voor de realisatie.