icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Linschoten

Lindeweyde - MyOwnHome

Het project MyOwnHome Lindeweyde bestaat uit 31 woningen in de rustige groenomgeving van Linschoten. Door de variatie van de woningen en de hoge mate van kwaliteit is de locatie een geliefd woongebied in een rustige, groene en waterrijke omgeving.

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
Bébouw Midreth
Architect
Ruud Beeuwkes
Opgeleverd
Eind 2017

Het plan

Het plan bestaat uit diverse woningtypen zoals: starterwoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een kapwoningen en een vrijstaande woning. Door middel van de online-configurator hebben de kopers hun eigen woning ontworpen. Zo was er de keuze voor een Frans balkon, een luifel boven de voordeur, zes kleuren metselwerk, dakvormen, verschillende gevelindelingen, metselpatronen en openslaande deuren naar de tuin.

Voorvliet Zuid

Project Lindeweyde is onderdeel van Voorvliet Zuid. Deze voormalige boomgaard grenst aan weilanden waardoor je een weids uitzicht hebt. De woningen van Lindeweyde zijn een mooie aanvulling op de andere nieuwbouwwoningen die hier al zijn gebouwd.

Lindeweyde heeft een dorps karakter passend bij de omgeving, met alle voorzieningen zoals, winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten binnen handbereik. 

In het eerste kwartaal van 2017 is er gestart met de werkzaamheden. In het vierde kwartaal van 2017 zijn de woningen opgeleverd aan de bewoners.