icon-arrow-right
HomeProjecten De Verandering

De Verandering

Utrecht

De Verandering bestaat uit 28 woningen en is op een unieke en nieuwe wijze ontwikkeld volgens het concept "vraaggestuurd ontwikkelen".  Hierbij staat de koper centraal en heeft de koper volledige inbreng in de materialisatie, functie-invulling en woongenot aspecten.

Co-creatie/vraaggestuurd ontwikkelen

Bij de verandering zijn potentiële klanten vroegtijdig bij het project betrokken. Ook tijdens het ontwikkel- en ontwerpproces bleven zij aangehaakt. Door middel van een uitgebreide online enquête is geïnteresseerden gevraagd naar de woonwensen. Het online platform gaf de woonconsument de mogelijkheid om de woning verder te ontwikkelen. Belangstellenden van het eerste uur zijn de toekomstige bewoners.

Smaakvol met een vleugje jaren '30

Kenmerkend voor de woningen in het plan is het gevarieerde gevelbeeld.

Door te spelen met dakhoogtes, gevelbreedtes, - en dieptes en kleuren van het metselwerk ontstaat een speels en harmonieus geheel. De raampartijen van de woningen zijn een belangrijk architectonisch element. Deze rijke indeling en materiaalkeuze geven de woningen een luxe karakter. Er worden eengezinswoningen en twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd met een knipoog naar de jaren '30 architectuur.

Hoge Weide

Hoge Weide is een goed gelegen locatie in Leidsche Rijn tussen de Dom en het Maximapark in, nabij allerlei voorzieningen, waaronder Leidsche Rijn Centrum en het treinstation. In Hoge Weide worden circa elfhonderd woningen gerealiseerd. In dit gebied mogen  niet meer dan acht dezelfde woningen op een rij staan, waardoor een gevarieerd straatbeeld en herkenbare woningen ontstaan. De achtentwintig woningen in project De Verandering passen goed in dit gebied.

 

Project De Verandering is een ontwikkeling van MSolutions Real Estate Projects in samenwerking met de gemeente Utrecht, Beumer Garantiemakelaars, Waltman Makelaars, Nieuwbouw-Nederland en Architectenbureau Hoogeveen.

 

 

 

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Marktsegment
  Woningbouw
 • Opdrachtgever
  Msolutions Real Estate Projects - Utrecht
 • Architect
  Architectenbureau Hoogeveen BV - Amstelveen
 • Uitvoering
  Bouwteam
 • Jaar oplevering
  Oktober 2015
 • Projectcategorieën
  Woningbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

De Verandering Utrecht: Verkoop gestart

Op woensdag 16 april 2014 gaat project "De Verandering" in de verkoop. Vanaf 18.00 uur wordt het...

+