icon-arrow-right
HomeProjecten De Open Veste

De Open Veste

Purmerend

Bébouw Midreth heeft samen met OZ Architects, RRog Stedenbouw en Landschap, De Wijde Blik en Bouwinvest met het plan De Open Veste de tender voor de ontwikkeling van veld F, kop West in Purmerend gewonnen.

Het project

De Open Veste wordt als het ware een moderne veste met ongeveer 171 woningen en een grote binnentuin. Een ommuurd wijkje aan de westzijde van Purmerend. Dichtbij het centrum, met open verbindingen naar omliggende wijken en omgeven door groen en water.

 

In De Open Veste komt een grote mix van woningen, typologieën en categorieën. Van huurwoningen in de vrije sector tot koopwoningen, zoals stadswoningen in drie of vier lagen met een tuin, maisonnettes (twee verdiepingen) en royale penthouses. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over eigen parkeerplekken.

Begin juni 2018 is de koopovereenkomst voor de grond getekend en is gestart met de verdere uitwerking van het plan tot een definitef ontwerp. Rekening houden met de voorbereiding en procedures zal naar verwachting in medio eerste helft van 2020 de eeste paal de grond in gaan.

De eerste bewoners zullen naar verwachting begin 2022 de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst kunnen nemen.

 

Voor meer informatie: www.deopenveste.nl

Feiten & cijfers

  • Status
    In Ontwikkeling
  • Projectcategorieën
    Woningbouw
+