icon-arrow-right
HomeProjecten All-In paviljoen

All-In paviljoen

Amsterdam

Bébouw Midreth is in september 2013 gestart met de bouw van een kantoorgebouw All-In Paviljoens te Amsterdam. Het gebouw is in september 2014 opgeleverd. In dit paviljoen met een oppervlakte van ongeveer 2.500 m2 is ruimte voor ongeveer 2.170 m2 kantoorprogramma, een restaurant van 300 m2 met een terras en een half verdiepte parkeergarage.

Traject

Op 13 december 2012 hebben All-In Real Estate en Dienst Zuidas van de Gemeente Amsterdam een erfpachtovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van een paviljoen in de Fred. Roeskestraat. Het paviljoen is o.a. het hoofdkantoor van All-In Group waar All-In Real Estate een onderdeel van is.

Ontwerp & Visie

Het paviljoen is niet alleen maar een kantoorgebouw, de toegevoegde waarde zit ook in services en faciliteiten. Zo zal de gastheer in het restaurant de bezoekers ontvangen en worden de gemeenschappelijke coffeecorners iedere dag gevuld en onderhouden. Volledig ingerichte vergaderruimtes zijn voorzien van LCD schermen en deze worden op verzoek gecaterd.

 

Door voorzieningen te delen met overige gebruikers is er sprake van zeer efficiënt ruimtegebruik en kunnen huisvestingslasten gedrukt worden. Kortom een bruisende ambiance waar het prettig "nieuw werken" is.

 

De Fred. Roeskestraat ligt in Amsterdam Zuid tussen Oud-Zuid en het centrum van Zuidas. Dienst Zuidas wil de Fred. Roeskestraat transformeren naar een meer gemengde omgeving. Dit past in de ambitie om Zuidas te ontwikkelen tot een internationale toplocatie waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren.

Feiten & cijfers

 • Status
  Gerealiseerd
 • Marktsegment
  Kantoren
 • Opdrachtgever
  All-In Real Estate BV
 • Architect
  Gent & Monk Architecten - Utrecht
 • Uitvoering
  Aanbesteding
 • Jaar oplevering
  September 2014
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

All-In paviljoen Amsterdam: Hoogste punt bereikt voor kantoor op de Zuidas

Afgelopen week werd bij HANDEL AMSTERDAM op feestelijke wijze het hoogste punt van het kantoor in aanbouw gevierd. Niet alleen...

All-In paviljoen Amsterdam: De bouw vordert gestaag!

In oktober zijn we gestart met de bouw van de drie kantoorpaviljoens van gebouw "Handel Amsterdam" aan de Fred....

+