icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amsterdam

All-In paviljoen

Bébouw Midreth is in september 2013 gestart met de bouw van een kantoorgebouw All-In Paviljoens te Amsterdam. Het gebouw is in september 2014 opgeleverd. In dit paviljoen met een oppervlakte van ongeveer 2.500 m2 is ruimte voor ongeveer 2.170 m2 kantoorprogramma, een restaurant van 300 m2 met een terras en een half verdiepte parkeergarage.

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
Kantoren
Opdrachtgever
All-In Real Estate BV
Architect
Gent & Monk Architecten - Utrecht
Uitvoering
Aanbesteding
Jaar oplevering
September 2014

Traject

Op 13 december 2012 hebben All-In Real Estate en Dienst Zuidas van de Gemeente Amsterdam een erfpachtovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van een paviljoen in de Fred. Roeskestraat. Het paviljoen is o.a. het hoofdkantoor van All-In Group waar All-In Real Estate een onderdeel van is.

Ontwerp & Visie

Het paviljoen is niet alleen maar een kantoorgebouw, de toegevoegde waarde zit ook in services en faciliteiten. Zo zal de gastheer in het restaurant de bezoekers ontvangen en worden de gemeenschappelijke coffeecorners iedere dag gevuld en onderhouden. Volledig ingerichte vergaderruimtes zijn voorzien van LCD schermen en deze worden op verzoek gecaterd.

Door voorzieningen te delen met overige gebruikers is er sprake van zeer efficiënt ruimtegebruik en kunnen huisvestingslasten gedrukt worden. Kortom een bruisende ambiance waar het prettig "nieuw werken" is.

De Fred. Roeskestraat ligt in Amsterdam Zuid tussen Oud-Zuid en het centrum van Zuidas. Dienst Zuidas wil de Fred. Roeskestraat transformeren naar een meer gemengde omgeving. Dit past in de ambitie om Zuidas te ontwikkelen tot een internationale toplocatie waar ruimte is voor wonen, werken en recreëren.