icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 maart 2012

Sterrenberg Overtuin: 2e fase in verkoop

Op zaterdag 24 maart a.s. start de verkoop van 12 twee-onder-een kapwoningen in fase 2 van Overtuin in project Sterrenberg te Huis ter Heide. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom in het Verkoop- en informatiecentrum aan de Amersfoortseweg 56 te Huis ter Heide (Zeist) om kennis te maken met dit mooie project.

Soesterberg Sterrenberg Overtuin_002
Voorzijde tweekappers Overtuin

De woningen zijn voorzien van veel luxe en gesitueerd te midden van een prachtige groene omgeving. De architectuurstijl refereert aan Frank Lloyd Wright en de grandeur van de jaren ‘30, maar ook moderne stijlkenmerken zijn prominent aanwezig. De slogan 'modern en klassiek woongenot' is dan ook met recht van toepassing op deze riante woningen. Kavels van ruim 300 m2, een woonoppervlak van 170 m2 en een inhoud van ruim 600 m3 bieden een unieke woonkans. De prijzen van de woningen in fase 2 start bij  € 419.500.

Voor de styling van de woningen is samenwerking gezocht met Piet Boon, één van de meest succesvolle binnenhuisarchitecten van Nederland. De woningen in Overtuin met hun fraaie belijning, ruime opzet en stijlvolle architectuur zijn een bron van inspiratie voor Piet Boon. Toekomstige bewoners van Overtuin kunnen desgewenst gebruikmaken van zijn expertise.

 

Fase 1 van Overtuin was een doorslaand succes. De twaalf woningen in deze fase waren in korte tijd ruim voor start bouw verkocht! De woningen zijn in december 2011 in aanbouw genomen en zullen naar verwachting in de tweede helft van 2012 worden opgeleverd

Over Sterrenberg

Op Sterrenberg worden de komende jaren vierhonderd marktwoningen gerealiseerd door Bouw- en Ontwikkelingscombinatie Sterrenberg vof. Het aanbod is divers: van eengezinswoning tot vrije kavel, maar ook appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) is de wijk geliefd bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.
 
Het informatiecentrum Sterrrenberg is elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur geopend voor bezoekers. De grote gebiedsmaquette staat hier permanent opgesteld en alle verkoopstukken zijn aanwezig om een goed beeld te schetsen over het wonen op Sterrenberg. Op de website http://www.woneninovertuin.nl/ is meer informatie te vinden over de woningen in deelgebied Overtuin. Informatie over het gehele project is te vinden op http://www.wonenopsterrenberg.nl/.

Sterrenberg is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw zal worden uitgevoerd door Bouwcombinatie Bébouw Midreth en Boele & Van Eesteren.