icon-arrow-right
HomeNieuws Sterrenberg: Koopovereenkomst getekend

Sterrenberg: Koopovereenkomst getekend

Actueel

Abrona en Bouw- & Ontwikkelingscombinatie Sterrenberg vof hebben de handtekeningen geplaatst onder de koopovereenkomst van de grond voor het project Sterrenberg in Huis ter Heide. Op donderdag 29 april vond dit officiële moment plaats. De grondoverdracht fase 1 van Abrona naar Sterrenberg vof heeft aansluitend plaatsgevonden zodat met de realisatie van de nieuwe woningen kan worden gestart. De aannemers zijn Bébouw Midreth samen met zusterbedrijf Boele & Van Eesteren.

Namens Abrona tekende de heer Nico Peelen, voorzitter Raad van Bestuur, namens B&OC Sterrenberg vof tekende de heer Adrie Schelling, directeur.

Sterrenberg Tekenen Overeenkomst_001

Op Sterrenberg worden de komende jaren vierhonderd marktwoningen gefaseerd gerealiseerd. Het aanbod is divers: van eengezinswoningen tot vrije kavels en appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen. Een deel van de woningen zal als huurwoning worden aangeboden door Mitros. Door de centrale ligging (Zeist, Amersfoort en Utrecht liggen op steenworp afstand) zal de wijk geliefd zijn bij zowel de stadsliefhebber als de liefhebber van rust, ruimte en groen.

Het plan is verdeeld in vier deelgebieden met elk een eigen sfeer en architectuurstijl. De voorbereidende werkzaamheden in de deelgebieden Bosranden en Hoven zijn al gestart. De bouwstart van de eerste woningen staat gepland voor juni van dit jaar, waarna de opleveringen vanaf het eerste kwartaal van 2011 zullen plaatsvinden. Er zijn in deelgebied Bosranden nog enkele woningen beschikbaar.

 

Daarnaast worden er de komende jaren nieuwe zorgwoningen gebouwd voor de huidige bewoners, cliënten van Abrona. Stichting Abrona is een organisatie voor dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Sterrenberg wordt een buitengewone woonwijk. Een wijk waar mensen met en zonder beperking samen leven en iets voor elkaar kunnen betekenen, in één van de mooiste natuurgebieden van ons land. 

Sterrenberg is een ontwikkeling van Volker Wessels Vastgoed en Planoform Vastgoedontwikkeling. De bouw zal worden uitgevoerd door bouwcombinatie Boele & Van Eesteren en Bébouw.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Sterrenberg Huis ter Heide: Prachtige weersomstandigheden

Vorige week werden wij aangenaam verrast door de prachtige weersomstandigheden op Sterrenberg. Een vers laagje sneeuw met...

Sterrenberg: Hoogste punt zorggebouwen Abrona in Huis ter Heide

Op woensdag 30 mei is op feestelijke wijze gevierd dat het hoogste punt bereikt is van twee nieuwe zorggebouwen voor Abrona op...

Sterrenberg: Bouw gestart

Op donderdag 17 juni is de start van de bouw feestelijk gevierd op Sterrenberg. Wethouder Verbeek-Nijhof (gemeente Zeist)...

+