icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 januari 2013

Sterrenberg Huis ter Heide: Prachtige weersomstandigheden

Vorige week werden wij aangenaam verrast door de prachtige weersomstandigheden op Sterrenberg. Een vers laagje sneeuw met een prachtig zonnetje erbij maakte van Sterrenberg een sprookjesachtig decor. De beelden van deze idyllische omgeving wilden wij u niet onthouden. Maar eigenlijk is Sterrenberg 365 dagen per jaar een prachtige omgeving om te leven en te wonen; daarop vormen deze beelden dan eigenlijk ook geen uitzondering.

Projectinformatie

Op het instellingsterrein Sterrenberg van Abrona in Huis ter Heide in de gemeente Zeist bouwt Bébouw Midreth samen met zusterbedrijf Boele & Van Eesteren zo'n vierhonderdtachtig nieuwe woningen. Daarvan zijn er ongeveer vierhonderd bestemd voor de reguliere markt. In tachtig wooneenheden zullen tweehonderdvierenzestig cliënten van Abrona een nieuwe woonruimte krijgen. Er is sprake van zogenoemde omgekeerde integratie. Een groot deel van de huidige bewoners van locatie Sterrenberg, de cliënten van Abrona, krijgt de komende jaren nieuwe buren: de huurders en kopers van de vierhonderd woningen die voor de vrije markt beschikbaar komen.