icon-arrow-right
HomeNieuws Samenwerking tussen Lievegoed Zorggroep, Bébouw Midreth en ZorgID een feit

Samenwerking tussen Lievegoed Zorggroep, Bébouw Midreth en ZorgID een feit

Actueel

Op 16 augustus ondertekenden Lievegoed Zorggroep, Bébouw Midreth en ZorgID (beiden werkmaatschappijen van VolkerWessels) een intentieovereenkomst om te komen tot een duurzame samenwerking die bijdraagt aan de realisatie van het vastgoedbeleid van Lievegoed Zorggroep.

Als eerste project van de samenwerking wordt de haalbaarheid van het project Driebergen onderzocht. De Lievegoed Zorggroep wil haar cliënten met een verblijfsindicatie concentreren op een drietal locaties in Driebergen, te weten Hondspol, Salvia en Nieuw Rijsenburg. Op deze locaties is Lievegoed Zorggroep, eigenaar van de locaties en opstallen, voornemers (een gedeeltelijke) renovatie en nieuwbouw te realiseren. Alle drie de locaties zijn voor cliënten met een verstandelijke beperking.

 

ZorgID brengt in de samenwerking haar kennis op het gebied van conceptontwikkeling en realisatie van bouwprojecten in combinatie met zorg in. Bébouw Midreth heeft jarenlange ervaring met de planrealisatie van zorginstellingen.

 

Partijen maken in deze bijzondere samenwerkingsvorm gebruik van elkaars competenties. Het vastgoed wordt mogelijkerwijs ondergebracht in een gezamenlijke bv. Daarmee worden de belangen ten aanzien van het te ontwikkelen vastgoed gelijkgeschakeld. Ook worden de projecten c.q. het vastgoed eenvoudiger en aantrekkelijker financierbaar. Gezien het vernieuwende karakter van de samenwerking zal er intensief worden overlegd met het ministerie en het Collego Sanering.

Nieuws

Meer nieuws

Bodegraven De Dorsvloer: Start bouw

Actueel

In week 49 is de bouw van het dagactiviteitencentrum gestart en wordt uitgevoerd door aannemer Bébouw Midreth. De...

+