icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juli 2013

Op Buuren Dorp: Oplevering van de tweede brug is een feit

In Maarssen heeft Bébouw Midreth op donderdag 18 juli 2013 een tweede brug opgeleverd. De eerste brug was al enige tijd geleden opgeleverd, maar door bouwwerkzaamheden aan de Sluijswachterswoningen kon de brug niet eerder gerealiseerd worden.

Maarssen Bruggen_001

Er was ter plaatse van de nieuwe brug een tijdelijke weg geplaatst voor aan- en afvoer van bouwmaterialen. Na de oplevering van deze drie villa's kon de brug gerealiseerd worden.

 

Zowel de bruggen als de Sluijswachterswoningen zijn gebouwd door Bébouw Midreth. 

Voor meer informatie over dit project kunt u de site bezoeken http://www.opbuuren.nl/.

Maarssen Bruggen_002

Op Buuren

Op Buuren is een nieuw dorp aan de oevers van de Vecht, op de voormalige locatie van de DSM fabriek. Het dorp bestaat uit drie plandelen: Op Buuren Dorp, Op Buuren Buiten en Op Buuren Park.

Elk met een eigen typisch karakter, die toch samen één geheel vormen en met elkaar verbonden worden door rustieke bruggetjes en diverse fiets- en wandelpaden. In Op Buuren worden in totaal zeshonderdtwintig woningen gerealiseerd.