icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 mei 2013

Leger des Heils Utrecht: De sloopwerkzaamheden zijn gestart

Op woensdag 24 april zijn de sloopwerkzaamheden van een kerk gestart. Dit pand bevindt zich aan de Royaards van den Hamkade te Utrecht. De sloop maakt de weg vrij voor een nieuw pand van het Leger des Heils, genaamd Hostel Royaards van den Hamkade. Het hostel is een voorziening voor voormalig dak- en thuislozen met een drugsverslaving. Het nieuwe hostel bestaat uit twee onderdelen: groepswonen en individueel wonen. Het betreft één groepswoning met zesentwintig plaatsen.

De opdrachtgever van dit project is het Leger des Heils, Bébouw Midreth de aannemer en Mex architects is verantwoordelijk voor het ontwerp. De nieuwbouwwerkzaamheden zullen spoedig mogelijk volgen, de oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2014. 

Utrecht Leger des Heils_001N
Fotograaf: Peter Markesteijn