icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 december 2016

Feestelijke bijeenkomst 51 woningen Lindeweyde Linschoten

Op donderdagmiddag 15 december is de aankomende start van de bouw van de 51 woningen in plan Lindeweyde in Linschoten op feestelijke wijze gevierd. Burgemeester Van Hartskamp – De Jong van de gemeente Montfoort heeft de officiële handeling verricht.    

Onder grote belangstelling van alle kopers en betrokkenen onthulde de burgemeester het nieuwe bouwbord voor Lindeweyde. Het bouwbord geeft een impressie van het definitieve plan, op basis van de door de kopers gemaakte keuzes.

 

 

 

Voorvliet Zuid

Project Lindeweyde is een deel van Voorvliet Zuid. Deze voormalige boomgaard grenst aan weilanden waardoor je een weids uitzicht hebt. De woningen van Lindeweyde zijn een mooie aanvulling op de andere nieuwbouwwoningen die hier al zijn gebouwd.

Lindeweyde heeft een dorps karakter passend bij de omgeving, met alle voorzieningen; zoals winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten binnen handbereik. Door de variatie van woningen en de hoge mate van kwaliteit wordt de locatie een geliefd woongebied in een rustige, groene en waterrijke omgeving.

 

Lindeweyde

Het plan bestaat uit eenenvijftig woningen in diverse woningtypen zoals starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. De woonconcepten Bolton à la Carte en MyOwnHome boden de toekomstige kopers de mogelijkheid om onder begeleiding van een architect of met de online woningconfigurator hun droomhuis te ontwerpen.

 

De woningen zijn in januari 2016 in verkoop gegaan en waren binnen een half jaar verkocht.

 

Het project wordt gerealiseerd door Bolton Bouw uit Zegveld (20 Bolton à la Carte woningen) en door VolkerWessels onderneming Bébouw Midreth uit Mijdrecht (31 MyOwnHome woningen).

 

Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2017 opgeleverd.