icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw Sumatra Hof in Den Haag is gestart!

Bouw Sumatra Hof in Den Haag is gestart!

Actueel

In het bijzijn van de kopers en omwonenden zijn we woensdag 22 april officieel gestart met de bouw van project Sumatra Hof aan de Sumatrastraat in Den Haag. De kinderen van de kopers geven het feestelijk startsein door het verrichten van het eerste grondwerk voor het project.

 

Project Sumatra Hof ligt in een hofje in de stijlvolle Archipelbuurt en bestaat uit acht chique en hoogwaardig afgewerkte hofwoningen met eigen parkeergelegenheid en bergingen op het binnenhof.
De woningen zijn statiger en rijziger dan normaal gesproken in hofjes en hebben de uitstraling van herenhuizen. Voor de detaillering hebben de architecten zich laten inspireren door de hofjes in de omgeving. Rustige, gebalanceerde gevels, met veel glas en klassieke verhoudingen. Plinten en onderdorpels van Belgisch hardsteen, strak gepleisterde witte gevels, daken bedekt met leisteen en een straatklinker die kleurt bij het hardsteen en het leisteen in de gevels. Het geheel zal een chique uitstraling krijgen die de Archipelbuurt waardig is. Deze stadswoningen hebben standaard een complete indeling, een royale voortuin en een patio/achtertuin.

Het project is een ontwikkeling van Hoog Vastgoed en een ontwerp van Van Wilsum van Loon Architectuur Stedenbouw. Naar verwachting zullen de woningen in het eerste kwartaal 2016 worden opgeleverd.

Projecten

Alle projecten
+