icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 december 2013

Beethove Utrecht: Uniek project viert start bouw feestelijk

Sinds het najaar van 2009 is er intensief gewerkt aan de herontwikkeling van de locatie Wim Sonneveldschool en winkelplint Händelstraat. De initiatiefnemers zijn Konincks Händelstraat en Bébouw Midreth. Ze hebben in een nauwe samenwerking de Nota van Uitgangspunten van de gemeente uitgewerkt tot een concreet plan met herenhuizen, stadswoningen, appartementen en de revitalisering en uitbreiding van de bestaande winkelplint voor onder andere Albert Heijn.

Het proces heeft door de veranderde woningmarkt en een uitgebreid vergunningstraject geruime tijd geduurd, maar kent een resultaat waar betrokkenen trots op kunnen zijn. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en is de grond definitief van de gemeente verkregen.

Tijd om te starten met bouwen dus!

Om deze zeer positieve mijlpaal te vieren en stil te staan bij de betrokkenheid en inzet van diverse betrokken partijen, vieren wij op woensdag 11 december om 13:30 de officiële ‘start bouw'. Een van de andere intensief betrokken partijen is de gemeente Utrecht en daarom zal ook wethouder Isabella aanwezig zijn. Het feestelijke moment vindt plaats naast de locatie op de bouwplaats aan de Franz Schubertstraat.

Utrecht Handelstraat_002