icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 maart 2013

Beethove Utrecht: Succesvolle verkoop

Het project Beethove is op 2 februari in de verkoop gegaan en het is een succesvolle start verkoop. Momenteel zijn er van de veertien woningen al acht verkocht. Bébouw Midreth ontwikkelt dit project samen met een supermarkt, er komen daarnaast zeven herenwoningen, vijf stadswoningen en twee appartementen in de Wijk Oog in Al te Utrecht.

Beethove AI 2

Informatie

Het verkoopcentrum (Händelstraat 63, Oog in Al) is vanaf heden iedere zaterdag geopend van 11:00 tot 13:00 uur voor meer informatie over het project of om in te schrijven voor één van de woningen. 

 

Op 6 april is er zelfs een speciale bijeenkomst voor geïnteresseerde van de herenwoningen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerde hun eigen indelingen maken op lege plattegronden. Op deze dag is het verkoopcentrum geopend tot 15.00 uur.