icon-arrow-right
HomeNieuws Beethove Utrecht: Succesvolle verkoop

Beethove Utrecht: Succesvolle verkoop

Actueel

Het project Beethove is op 2 februari in de verkoop gegaan en het is een succesvolle start verkoop. Momenteel zijn er van de veertien woningen al acht verkocht. Bébouw Midreth ontwikkelt dit project samen met een supermarkt, er komen daarnaast zeven herenwoningen, vijf stadswoningen en twee appartementen in de Wijk Oog in Al te Utrecht.

Beethove AI 2

Informatie

Het verkoopcentrum (Händelstraat 63, Oog in Al) is vanaf heden iedere zaterdag geopend van 11:00 tot 13:00 uur voor meer informatie over het project of om in te schrijven voor één van de woningen. 

 

Op 6 april is er zelfs een speciale bijeenkomst voor geïnteresseerde van de herenwoningen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerde hun eigen indelingen maken op lege plattegronden. Op deze dag is het verkoopcentrum geopend tot 15.00 uur.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Beethove Utrecht: Sloopwerkzaamheden schoolgebouw zijn gestart

Gemeente Utrecht is begonnen met de sloopwerkzaamheden van het scholengebouw Wim Sonneveld in de Utrechtse wijk Oog in Al....

Beethove Utrecht: Uniek project in verkoop

Het project Beethove is op 2 februari in de verkoop gegaan. Bébouw Midreth ontwikkelt dit project voor een supermarkt,...

Beethove Utrecht: Uniek project gaat binnenkort in verkoop

Bébouw Midreth ontwikkelt momenteel in de Wijk Oog in Al te Utrecht een project voor een supermarkt, zeven...

+