icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 juli 2021

Bébouw Midreth levert 19 huurwoningen De Maander in Ede op aan Stienstra Wonen

Afgelopen donderdag 8 juli zijn de 19 huurwoningen in project De Maander in Ede opgeleverd aan Stienstra Wonen.

Met de overhandiging van de symbolische sleutel zijn de 19 huurwoningen door Ralf Dressel van ontwikkelaar en aannemer Bébouw Midreth, onderdeel van VolkerWessels, overgedragen aan Alphons Spaninks (directeur Vastgoed) en Peter Scheepers (technisch assetmanager) van Stienstra Wonen.

Duurzaam bouwen uitgangspunt

In De Maander is duurzaam bouwen het uitgangspunt. De huurwoningen, 16 eengezinswoningen en 3 appartementen, in het middenhuursegment, zijn extra geïsoleerd en gasloos. Door toepassing van stadswarmte en zonnepanelen zijn de woningen zeer energiezuinig en voorbereid op de toekomst. Alle huurwoningen zijn inmiddels verhuurd.


PlusWonen

Alle woningen in De Maander worden gerealiseerd volgens het PlusWonen concept, één van de Woningbouwconcepten van VolkerWessels. PlusWonen is een slim conceptueel bouwsysteem, met een prefab casco, snel, duurzaam, betaalbaar en met een maatwerk architectonische schil.

De Maander

De Maander wordt een duurzame wijk midden in het centrum van Ede. Naast de 19 huurwoningen worden er diverse type koopwoningen gerealiseerd, van rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande villa’s. De eerste koopwoningen worden na de bouwvak opgeleverd.

In De Maander wonen de toekomstige bewoners straks in een groene nieuwbouwwijk met een dorps karakter met gezellige straatjes met afwisselend straatbeeld door de vele individueel vormgegeven woningen en veel speelruimte voor kinderen.