icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 mei 2012

Bébouw Midreth glansrijk geslaagd voor ISO Certificering Kwaliteit en Milieu

Bébouw Midreth heeft de afgelopen tijd hoog ingezet op management van kwaliteit en milieu. Zij hebben alles op alles gezet om binnen de gehele organisatie te voldoen aan de ISO normen voor Kwaliteit (ISO 9001) en Milieu (ISO 14001). Het resultaat mag er zijn: voor beide normen heeft Bébouw Midreth het ISO Certificaat inmiddels verkregen.

ISO_002
.

Kwaliteit betekent klanttevredenheid

Met het behalen van het certificaat voor ISO 9001 toont Bébouw Midreth aan te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten, aan de wet- en regelgeving en aan de eisen binnen de eigen organisatie. Met behulp van een opgezet kwaliteitsmanagementsysteem kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. De werkprocessen zijn kritisch tegen het licht gehouden, en daar waar nodig verbeterd. Dit is vervolgens nauwkeurig vastgelegd en er zijn procedures opgezet, zodat iedereen het werk op dezelfde kwalitatief hoogwaardige manier uitvoert, en de de processen continu kunnen worden getoetst op efficiëntie en kwaliteit.

ISO_003

Bewust omgaan met het milieu

Het was voor Bébouw Midreth niet meer dan vanzelfsprekend naast de ISO Certificering voor kwaliteit ook in te zetten op de certificering voor milieu. Wij zijn al jaren geleden begonnen de bouwproducten en dienstverlening op zorgvuldige en duurzame wijze uit te voeren. Met het behalen van het ISO certificaat 14001, laat Bébouw Midreth zien hier in al haar werkprocessen verstandig mee om te gaan. Wij stellen ons ten doel milieubelasting te voorkomen en continu te blijven werken aan verbeteringen. Ook onze leveranciers en klanten stimuleren we hieraan mee te werken.

 

ISO 9001 en 14001 zijn internationaal erkend