icon-arrow-right
HomeNieuws Bébouw Midreth, de openbaring op voetbaltoernooi De Ronde Venen Cup 2014

Bébouw Midreth, de openbaring op voetbaltoernooi De Ronde Venen Cup 2014

Actueel

Afgelopen zaterdag is gebleken dat de bouwers van Bébouw Midreth uit Mijdrecht over veel meer talenten beschikken dan alleen maar stenen stapelen. Voor de 14de keer organiseerde Rotaryclub Mijdrecht in samenwerking met Sportvereniging Argon een voetbaltoernooi voor bedrijven. De opbrengsten van het evenement zijn bestemd voor goede doelen in de gemeente De Ronde Venen. Dat laatste gaf voor Bébouw Midreth de doorslag om mee te doen.

Teamleider Fons Pompe had naast voetballers dit jaar ook ingezet op schaatsers, hardlopers, fietsers, waterpoloërs en kaarters. Met die strijdwijze en de meest verrassende schijnbewegingen ooit eerder vertoond op een voetbalveld was Bébouw Midreth dé openbaring van het toernooi. Het team van Fons Pompe groeide in het toernooi en raakte steeds beter op elkaar ingespeeld. Na twee verliespartijen en een gelijkspel werden alle wedstrijden gewonnen!

Er was volop gespreksstof om na afloop te praten met allerlei, vooral bouw gerelateerde Mijdrechtse bedrijven. In een heerlijk voorjaarszonnetje werd een geweldige dag afgesloten, met een door de Rotaryclub georganiseerde barbecue.

Bebouw Midreth Voetbaltoernooi_001
+