icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Building the Future! De Venen IntoBusiness Magazine - herfst 2020

Building the Future! In elke De Venen IntoBusiness Magazine wordt een bedrijf uit De Ronde Venen belicht. In de herfsteditie met als thema Building the Future aandacht voor het nieuwe woningbouwconcept Plus2Appartementen van Bébouw Midreth.

Plus2Appartementen, nieuw concept van Bébouw Midreth

Bij Bébouw Midreth, een bouwbedrijf dat al 42 jaar bestaat en sinds 2011 in Mijdrecht is gevestigd, zijn ze ‘gek’ van concepten. De slogan van het bedrijf luidt: ‘Bezig met Bouwen’, maar het is meer dan alleen bouwen. “We breiden dat ook nog wel eens uit naar Bezig met Ontwikkelen”, stelt Fons Pompe, die samen met Ralf Dressel de directie vormt. Binnen VolkerWessels, waar Bébouw Midreth onderdeel van is, wordt het concept PlusWonen vaak gehanteerd. Bébouw Midreth is een stap verder gegaan, namelijk naar Plus2Appartementen.
Bébouw Midreth heeft nadrukkelijk de kant van de woningbouw gekozen. In de jaren 90 lag de focus nog op het bouwen van kantoren. In Woerden heeft het bouwbedrijf heel wat kantoren neergezet. Daar had de markt op dat moment behoefte aan. Anno 2020 is er een enorme behoefte aan betaalbare woningen. “Omdat wij voor woningbouw kiezen, kunnen we daarin innoveren, ons doorontwikkelen en ons van andere bouwers onderscheiden”, geeft Dressel aan.

Lees hier het hele artikel