icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Waddinxveen

Park Triangel MorgenWonen

In de nieuwe wijk Parkzoom in Waddinxveen, realiseerde Bébouw Midreth 40 grondgebonden woningen in het deelgebied Park Triangel. De woningen zijn onderdeel van het totale project dat circa 2700 woningen omvat. De woningen worden uitgevoerd volgens het VolkerWessels 'MorgenWonen-concept'.

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
BPD
Architect
4D Architecten
Opgeleverd
oktober 2017

Duurzaam wonen

De veertig eengezinswoningen in Park Triangel zijn gebouwd om duurzaam en milieubewust in te wonen. De woningen hebben een aanzienlijk lagere CO2 -uitstoot dan traditionele gebouwde woningen. De hoogwaardige geïsoleerde luchtdichte schil en warmte terugwin-installatie zorgen voor een beperkte warmtevraag.

 

Bij bewust energieverbruik hebben de woningen helemaal geen energielasten. De duurzaamheid van 'MorgenWonen' woningen gaan samen met een comfortabel en gezond binnenklimaat: tochtvrij, met aangename vloerverwarming en altijd frisse lucht.

De 'MorgenWonen' woningen worden ontwikkelt volgens een innovatief en duurzaam concept. Uniek is de industriële wijze waarop de woningen tot stand komen: de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant-en-klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. In slechts één dag vormen de bouwdelen een complete wind- en waterdichte woning van hoge kwaliteit.

 

De woningen zijn comfortabel, onderhoudsarm en met een hoogwaardige afwerking. De woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, luxe badkamer en hoogwaardige afwerking zoals triple beglazing en kunststof kozijnen. Ook de tuin is kant-en-klaar opgeleverd met een berging, tegelpad en privéterras, erfafscheiding en ingezaaid gras.