icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Hendrik Ido Ambacht

Volgerlanden - MyOwnHome

MyOwnHome Volgerlanden is één van de deelprojecten in uitbreidingsplan De Volgerlanden. Het project bestaat uit 12 twee-onder-een-kap woningen (137 m2 vanaf € 299.000 v.o.n.) en 20 rijwoningen (104 m2 vanaf € 179.000 v.o.n.).

Status
In verkoop
Marktsegment
Woningen
Opdrachtgever
MyOwnHome / Kroon & de Koning
Uitvoering
Eigen ontwikkeling

De woningen hebben verschillende breedte- en dieptematen. Kopers hebben keuze in kleur metselwerk, kapvorm, gevelindeling, plattegrondindeling en uitbouwopties. De verkoop is op 31 oktober jl. gestart.

Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin en elke bewoner krijgt een eigen parkeerplek op het binnenterrein.

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome en Kroon & De Koning, beiden onderdeel van VolkerWessels. Kroon & De Koning is ook verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen.

 

De Volgerlanden

De wijk De Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtige woonomgeving. De variëteit aan woningtypes is groot. Daarnaast maken de groene, waterrijke en kindvriendelijke omgeving en het brede aanbod aan voorzieningen de wijk gewild.

MyOwnHome Volgerlanden ligt in de ‘driehoek’ Sophialaan, Ambachtszoom en Krommeweg, direct aan de westelijke rand van de Sophiapolder. Met de fiets, scooter of auto is men binnen enkele minuten in het centrum van Hendrik Ido Ambacht. Maar ook is er volop groen en ruimte voor recreatie in de directe omgeving.

 

Woningconfigurator

In de basis wordt al een complete woning aangeboden. Maar de koper krijgt de gelegenheid om met behulp van de woningconfigurator zijn woning te wijzigen/upgraden. Zo kan de koper kiezen uit verschillende kapvormen, diverse kleuren metselwerk, breedtematen en dieptematen. Daarnaast zijn er indelingsvarianten voor zowel de voorgevel als achtergevel maar ook de plattegronden kunnen wijzigen. Tot slot zijn er nog allerlei opties mogelijk zoals een Frans balkon, openslaande tuindeuren, uitbouwen, dakkapel of dakraam. Voldoende keuzemogelijkheden om de eigen woonwensen te vertalen naar een definitieve droomwoning. Via de woningconfigurator op www.myownhome-volgerlanden.nl kan de koper nu al een kavel kiezen en de woning samenstellen.