icon-arrow-right
HomeProjecten Vechthaven

Vechthaven

Maarssen

In de noordoostelijke hoek van Op Buuren Park wordt Vechthaven gerealiseerd; de twaalf riante woningen in dit fraaie hofje zijn allemaal gesitueerd rondom het eigen haventje. Vechthaven zelf wordt omringd door groen en water. Het heeft een eigen entree met poort en ligt enigszins omwald. Zo vormt Vechthaven het kleine exclusieve hofje binnen Op Buuren Park.
Alle woningen zijn verkocht en in april 2015 is gestart met de bouw.

 

Op Buuren

Op Buuren Park vormt samen met Op Buuren Dorp en Op Buuren Buiten het unieke, nieuwe dorp Op Buuren. Uniek door de prachtige ligging aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen en door de inrichting. Elk deelgebied heeft een geheel eigen karakter. In Op Buuren Dorp heerst de sfeer van prachtige historische Vechtdorpen als Loenen, Vreeland en Weesp. Voor Op Buuren Buiten en Op Buuren Park dienen de imposante authentieke buitenplaatsen in de Vechtstreek als inspiratiebron. Rustieke bruggetjes en diverse fiets- en wandelpaden verbinden de deelgebieden met elkaar.

Kleinschalig en exclusief

Dit project werd op een unieke en nieuwe wijze ontwikkeld. Het concept is "vraaggestuurd ontwikkelen" waarbij de koper centraal staat en volledige inbreng heeft in de materialisatie, functie-invulling en woongenot aspecten. Door individuele gesprekken hebben wij in kunnen spelen op de wens en de eisen van de kopers.

Feiten & cijfers

 • Status
  Gerealiseerd
 • Marktsegment
  Woningbouw
 • Opdrachtgever
  KondorWessels Projecten / Bocht van Maarssen bv - Maarssen
 • Architect
  Mulleners + Mulleners Architecten
 • Uitvoering
  Bouwteam
 • Jaar oplevering
  2016
 • Projectcategorieën
  Woningbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Start bouw 12 woningen Vechthaven te Maarssen/Oud-Zuilen

Op vrijdag 10 april wordt officieel gestart met de bouw van 12 woningen in project Vechthaven te Maarssen/Oud-Zuilen. In...

+