icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maarssen

Sluyswachtershof

Bébouw Midreth heeft in Sluyswachtershof in Op Buuren Dorp te Maarssen drie grote vrijstaande woningen gerealiseerd.

Status
Voltooid
Marktsegment
Woningen
Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Architect
Arcas Architect
Uitvoering
Bouwteam
Jaar oplevering
2013

Uw droomwoning aan de Vecht!

In het sprankelende nieuwe dorp Op Buuren in Maarssen, staat wonen gelijk aan genieten. Genieten van de mooie omgeving, van het water én vooral van comfortabel wonen. Bij de drie vrijstaande villa's in het nieuwe project Sluyswachtershof gaat dat zelfs nog een stapje verder. De royale opzet van de woningen, de veelzijdige indeling, de fraaie architectuur en de prachtige ligging aan De Vecht staan garant voor het ultieme woongenot.

Uw persoonlijke woonwensen

De drie unieke woningen in Sluyswachtershof liggen aan de rand van Op Buuren Dorp, direct naast de sluis en het sfeervolle Op Buurenplein. Elke woning heeft een eigen ligplaats en een geheel eigen signatuur, ook van binnen. De woningen hebben ruime afmetingen, schitterende plattegronden en een hoge mate van flexibiliteit en konden grotendeels naar eigen wens worden ingedeeld.