icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Baarn

Pera

Buitenplaats Pera is een project met 28 woningen, gesitueerd in de parktuin van villa Pera. Het lommerrijke gebied wordt begrensd door de Eemnesserweg, Nieuw Baarnstraat en de Turfstraat en is gelegen op een steenworp afstand van de Brink. De woningen zijn in oude stijl gebouwd en door architectuur, de gebruikte materialen en de inrichting van het omgeving, is er een sfeervolle, rustige plek midden in het historische centrum van Baarn gerealiseerd.

Status
Voltooid
Marktsegment
Woningbouw
Opdrachtgever
P.O.G. / T.P.N.
Architect
Wentink Architekten
Uitvoering
Bouwteam
Jaar oplevering
2008

Levensloopbestendig

De woningen zijn levensloopbestendig ontworpen. Voor de bewoners is het mogelijk gebruik te maken van een zorgarrangement naar wens. De woningen zijn voorzien van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De appartementen hebben een frontbreedte van 8 m en een diepte van ruim 13 m (excl. veranda). De standaard indeling kent op de parterre naast een woonkamer van ca. 36 m2, een slaapkamer met een complete badkamer en op de 1e etage nog eens drie kamers met een tweede badkamer. Het is goed mogelijk de parterre in te delen zonder slaapkamer en badkamer waardoor er een vrije ruimte ontstaat voor living annex woon-/eetkeuken van ca. 80 m2.