icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Berkel & Rodenrijs

MyOwnHome - Lansingerland

Het project bestaat uit twaalf MyOwnHome starterswoningen gelegen aan de Oranjestraat en Julianastraat te Berkel & Rodenrijs. Alle woningen zijn voorzien van een tuin met berging. Het parkeren is voorzien in het naast gelegen openbaar gebied. De woningen in de nabije omgeving zijn de inspiratiebron geweest voor de architectuur.

Status
Voltooid
Marktsegment
Woningbouw
Opdrachtgever
Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij
Architect
Ruud Beeuwkes Architect
Uitvoering
Eigen Ontwikkeling
Jaar oplevering
2014

Planning

In maart 2014 is met de bouw van de twaalf MyOwnHome starterswoningen gestart. Begin juli 2014 zijn de woningen opgeleverd. Bij de bouw van de woningen is gebruik gemaakt van BIM en LEAN technieken. Hierdoor zijn de woningen binnen zeer korte tijd gerealiseerd.

 

MyOwnHome

MyOwnHome is een concept van Bébouw Midreth. In heel Nederland is MyOwnHome op zoek naar grondposities waarop betaalbare koopwoningen ontwikkeld kunnen worden. Door slimme concepten is MyOwnHome in staat om de bouw- en ontwikkelingskosten laag te houden, waardoor nieuwbouwwoningen voor starters haalbaar worden. Voor meer informatie over MyOwnHome: www.myownhome.nl.