icon-arrow-right
HomeProjecten Lansingerland - MyOwnHome

Lansingerland - MyOwnHome

Berkel & Rodenrijs

Het project bestaat uit twaalf MyOwnHome starterswoningen gelegen aan de Oranjestraat en Julianastraat te Berkel & Rodenrijs. Alle woningen zijn voorzien van een tuin met berging. Het parkeren is voorzien in het naast gelegen openbaar gebied. De woningen in de nabije omgeving zijn de inspiratiebron geweest voor de architectuur.

Planning

In maart 2014 is met de bouw van de twaalf MyOwnHome starterswoningen gestart. Begin juli 2014 zijn de woningen opgeleverd. Bij de bouw van de woningen is gebruik gemaakt van BIM en LEAN technieken. Hierdoor zijn de woningen binnen zeer korte tijd gerealiseerd.

 

MyOwnHome

MyOwnHome is een concept van Bébouw Midreth. In heel Nederland is MyOwnHome op zoek naar grondposities waarop betaalbare koopwoningen ontwikkeld kunnen worden. Door slimme concepten is MyOwnHome in staat om de bouw- en ontwikkelingskosten laag te houden, waardoor nieuwbouwwoningen voor starters haalbaar worden. Voor meer informatie over MyOwnHome: www.myownhome.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feiten & cijfers

 • Status
  Voltooid
 • Marktsegment
  Woningbouw
 • Opdrachtgever
  Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij
 • Architect
  Ruud Beeuwkes Architect
 • Uitvoering
  Eigen Ontwikkeling
 • Jaar oplevering
  2014
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Vastgoedontwikkeling

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Lansingerland: Eerste sleutels MyOwnHome overhandigd

Op donderdag 3 juli zijn de eerste woningen in het project MyOwnHome in Lansingerland opgeleverd. In bijzijn van Richard...

Lansingerland: De eerste contouren van de woningen zijn zichtbaar

De bouw van de 12 MyOwnHome woningen in Berkel en Rodenrijs vordert. Vorige week is gestart met het plaatsen van het...

Lansingerland: 12 Starterswoningen MyOwnHome in verkoop

Op zaterdag 9 november 2013 van 11.00 - 14.00 uur zal er in het gemeentehuis Lansingerland een feestelijke start verkoop...

+