icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Baambrugge

Kromwijck

Als bouwteampartner was Bébouw Midreth betrokken bij project Kromwijck in Baambrugge. Kromwijck biedt een gevarieerd aanbod van starterswoningen, gezinswoningen, appartementen en penthouses.

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
Modern Times, Muiden
Architect
Van Moort & Partners Architecten
Opgeleverd
Mei 2018

De architectuur van de woningen past bij de dorpse kwaliteiten van Baambrugge, zoals afwisselende kaprichtingen, het materiaal- en kleurgebruik, verschillende soorten metselwerk, wit gekeimde gevels en goot- en kaphoogten.

Elke woning is hoogwaardig afgewerkt en biedt een scala aan extra opties om de woning helemaal naar wens van de koper te maken.

In februari/maart 2017 is gestart met de bouw. De dertien woningen en vijf appartementen in fase 1 zijn in december 2017 opgeleverd. De woningen en appartementen in fase 2 en 3 zijn eind april/begin mei 2018 opgeleverd.