icon-arrow-right
HomeProjecten Hoge Weide - MyOwnHome

Hoge Weide - MyOwnHome

Utrecht

Het project Hoge Weide in Leidsche Rijn in Utrecht bestaat totaal uit 44 woningen. De verkoop vond gefaseerd plaats en verliep heel voorspoedig. De kopers waren erg enthousiast. Eind 2014 is begonnen met de bouw; begin september 2015 zijn de woningen opgeleverd.

Het project

Al deze MyOwnHome woningen zijn voorzien van een diepe tuin met berging. Het parkeren is voorzien op het binnengebied, waarbij elke woning gebruik kan maken van één eigen parkeerplek. Ook in het openbaar gebied zijn voldoende parkeervoorzieningen opgenomen. De toekomstige bewoners hebben zelf bepaald hoe hun woningen eruit gaan zien. De prijzen van de woningen variëren van ca. € 185.000,- tot € 249.000,- v.o.n.

MyOwnHome

Het concept van MyOwnHome staat voor keuzevrijheid. Door middel van een online woningconfigurator kon de toekomstige bewoner zijn/haar eigen woningen samenstellen. De koper had keuze in breedte en dieptemaat van de woning en kap en kleur van het metselwerk. De indeling van de woning kon zelf worden bepaald en er kon worden gekozen voor allerlei bouwkundige opties; zoals uitbouw en Frans balkon.
Kijk voor meer informatie over MyOwnHome op: www.myownhome.nl

Feiten & cijfers

 • Status
  Gerealiseerd
 • Marktsegment
  Woningen
 • Opdrachtgever
  Bébouw ontwikkelingsmaatschappij B.V.
 • Architect
  Ruud Beeuwkes
 • Uitvoering
  Eigen ontwikkeling
 • Jaar oplevering
  September 2015
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Vastgoedontwikkeling

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Hoge Weide Utrecht: Succesvolle start verkoop MyOwnHome

De feestelijke start verkoop van de 23 MyOwnHome nieuwbouwwoningen in plan Hoge Weide op zaterdag 1 maart jl. was een groot...

Hoge Weide Utrecht: MyOwnHome klaar voor de start!

Op zaterdag 1 maart 2014 vindt in het informatiecentrum Leidsche Rijn een feestelijke start verkoop plaats van 23...

+