icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Utrecht

Hoge Weide - MyOwnHome

Het project Hoge Weide in Leidsche Rijn in Utrecht bestaat totaal uit 44 woningen. De verkoop vond gefaseerd plaats en verliep heel voorspoedig. De kopers waren erg enthousiast. Eind 2014 is begonnen met de bouw; begin september 2015 zijn de woningen opgeleverd.

Status
Gerealiseerd
Marktsegment
Woningen
Opdrachtgever
Bébouw ontwikkelingsmaatschappij B.V.
Architect
Ruud Beeuwkes
Uitvoering
Eigen ontwikkeling
Jaar oplevering
September 2015

Het project

Al deze MyOwnHome woningen zijn voorzien van een diepe tuin met berging. Het parkeren is voorzien op het binnengebied, waarbij elke woning gebruik kan maken van één eigen parkeerplek. Ook in het openbaar gebied zijn voldoende parkeervoorzieningen opgenomen. De toekomstige bewoners hebben zelf bepaald hoe hun woningen eruit gaan zien. De prijzen van de woningen variëren van ca. € 185.000,- tot € 249.000,- v.o.n.

MyOwnHome

Het concept van MyOwnHome staat voor keuzevrijheid. Door middel van een online woningconfigurator kon de toekomstige bewoner zijn/haar eigen woningen samenstellen. De koper had keuze in breedte en dieptemaat van de woning en kap en kleur van het metselwerk. De indeling van de woning kon zelf worden bepaald en er kon worden gekozen voor allerlei bouwkundige opties; zoals uitbouw en Frans balkon.
Kijk voor meer informatie over MyOwnHome op: www.myownhome.nl