icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maarssen

Hoge Brug

In Maarssen realiseerde Bébouw Midreth het project Hoge Brug Southport en Greenport bestaande uit vier kleinschalige appartementengebouwen in een bijzondere jaren '30 stijl.

Status
Voltooid
Marktsegment
Appartementen
Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Architect
Kokon Architectuur en Stedenbouw BV
Uitvoering
Bouwteam
Jaar oplevering
2011

Kenmerken

De appartementengebouwen hebben alle elementen die zo kenmerkend zijn voor een klassieke uitstraling: licht hellende daken, verspringende geveldelen en sierbanden. Metselwerk in warmrood en oranje dat prachtig harmonieert met de bruin-antracietkleurige daken. De horizontale geleding van de balkons zorgen voor een chique, herkenbare uitstraling. Stijlvol en exclusief, met een krachtige vormentaal.

Wonen met uitzicht over het water. Het levendige Amsterdam-Rijnkanaal gewoon voor de deur. Kijken naar de binnenvaartschepen, plezierjachten en zeilboten. Een levendigheid die wordt versterkt door wandelaars die genieten vanaf de waterkant. Vanuit uw riante buitenruimte is er een boeiend uitzicht over het water. Een buitenruimte die ook nog eens een ideale zonligging heeft. Voor veel mensen een droom; wonen aan het water.